У Тернополі обікрали благодійний фонд (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі обікрали благодійний фонд “Карітас”. Зловмисників вже знайшли і їх незабаром судитимуть. Про це 11 січня пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільської області.

Подія сталася 31 грудня. За словами керівника “Карітасу”, на територію фонду близько опівдня зайшли двоє невідомих. Чоловіки проникли до одного із наметів, в якому зберігалася гуманітарна допомога.

Зловмисники взяли звідти три коробки і почали тікати. Саме в цей час їх помітив працівник фонду та викликав поліцію. За словами потерпілих, злодії взяли 8 упаковок з памперсами та засоби гігієни для людей з обмеженими можливостями, – зазначили у поліції.

Правоохоронці зловили підозрюваних. Ними виявилися тернополяни, 1989 та 1991 років народження. Жоден з них раніше в поле зору поліції не потрапляв. Чоловіки у скоєному зізналися, а чуже повернули. 

За скоєне обидвоє відповідатимуть у суді згідно із частною 4 статті 185 ККУ – крадіжка, вчинена в умовах воєнного. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: У Тернополі чоловік розмалював фасади будівель посиланням на телеграм-канал з наркотиками (Фото) 

Exit mobile version