Найдорожчий укол у світі отримала тернополянка Софійка зі СМА

Маленька тернополянка Софія Микитюк отримала найдорожчий укол препарату Zolgensma. У дівчинку виявили спінально м’язову атрофію першого типу. Про це пише “Файне місто” з посиланням на фейсбук-сторінку мами Юлії Микитюк.

СМА у Софії діагностували на перших місяцях після народження. Батьки та волонтери збирали кошти на підтримуючі ліки. І ось довгоочікувана подія сталася 29 грудня в США.

29.12.2022р. Софійка отримала Zolgensma!!! Це дуже особливий для нас день, і нас переповнюють емоції радості за донечку. Сьогодні ми хочемо сказати величезне дякую кожному з Вас, хто приклав свої зусилля у боротьбі з цією хворобою. Спасибі Вам за все! За щиру молитву, підтримку і віру в нас. Дякуємо за підтримку нашим рідним! І коли навалюються труднощі, і у хвилини радості, Ви завжди з нами. Як чудово, що Ви у нас є! Сильно обіймаємо Вас. Усім Вам, неймовірним людям, з добрими серцями, що допомагали нам, бажаємо міцного-міцного здоров’я! Це найголовніше. Ми дякуємо Богу за все, — ділиться Юлія.

Наприкінці вересня сім’я Микитюк переїхала до Сполучених Штатів Америки. Тоді з’явилася надія, що саме там маленькій Софійці зможуть надати потрібну медичну допомогу.

Щиро дякуємо фонду @birdsforsofia за своєчасну і таку необхідну допомогу. Насправді, ніяких слів не вистачить, щоб повною мірою висловити нашу подяку Вам. Ви стали нашими рятівниками. Ви робите цей світ добрішим, адже Ви допомагаєте діткам. Ми бажаємо Вам наснаги і процвітання! Особливо дякуємо всім волонтерам фонду. Ми вдячні за Вашу доброту, надійність і душевне тепло. Спасибі, що Ви завжди поруч! Від чистого серця дякую справжньому професіоналу своєї справи-нашому лікарю Рамос та працівникам госпіталю за Вашу допомогу, — додає мати.

Читайте також: Сума неосяжна для сім’ї: у Тернополі просять врятувати 8-річного Давида Ревнюка (Відео)

Фото: Юлія Микитюк
Exit mobile version