Таксист з підробленими документами роз’їжджав вулицями Тернополя (Фото)

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

У Тернополі чоловік працював у службі таксі з підробленими документами. Виявилося, що права він купив в Інтернеті. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Подія сталася учора, 21 грудня. Водія автомобіля Renault зупинили поліцейські за порушення ПДР. Спілкуючись з чоловіком та перевіряючи відповідні документи згідно з базами даних, інспектори виявили ознаки підробки посвідчення водія.

Поліцейські запитали кермувальника чи навчався він у автошколі та, чи отримував водійське посвідчення у встановленому законом порядку. Чоловік розповів, що придбав водійське через мережу Інтернет. До того ж патрульні встановили, що водій вже неодноразово притягався за подібне порушення цього року, – зазначили у патрульній поліції.

Патрульні склали на керманича протокол за ч. 5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, яка не має такого права), винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення вимог дорожньої розмітки) КУпАП. На місце викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин цієї події.

Читайте також: Жителька Тернопільщини заплатила 60 000 гривень шахраю

Exit mobile version