Жителька Тернопільщини заплатила 60 000 гривень шахраю

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині у Кременецькому районі жінку обікрав шахрай. Пройдисвіт виманив у неї 60 000 гривень. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію області.

Виявилося, у соціальних мережах донька потерпілої, котра мешкає за кордоном, знайшла оголошення про те, що можна виготовити документи для виїзду до США. Дочка розповіла про це матері і запропонувала, що перерахує їй кошти, а та скористається послугами. Вони звернулися до чоловіка, який назвався Назарієм, а обговорили суму. Це мало коштувати 60 000 гривень.

На початку листопада кременчанка надіслалавсю суму на банківську картку. Після цього незнайомець перестав виходити на зв’язок, видаливши з месенджера всю переписку. Потерпіла звернулася до поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 190 ККУ. Поліцейські застерігають жителів області бути пильними та уважними, особливо, коли йдеться про послуги, за які вимагають передоплату. Нікому і ніколи не давайте гроші, не отримавши те, про що було домовлено.

Читайте також: На Тернопільщині загинув чоловік від снігоочисника

Exit mobile version