В Україні створили рекордний запас дров

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

Рекордний запас дров створили в Україні. Станом на 1 грудня на складах зберігається понад 260 тис. м3 паливної деревини. Про це розповів голова Державного агентства лісових ресурсів України Юрій Болоховець, пише “Файне місто” з посиланням на УНН

Підприємствами Державне агентство лісових ресурсів України створений рекордний запас дров. На 1 грудня на наших складах зберігається понад 260 тис. м3 паливної деревини. Запаси створені по всій Україні, – написав Болоховець.

Він зазначив, що за підсумками останнього тижня заготівля також тримається на рекордних позначках і значно перевищує реалізацію. Загалом у грудні передбачена заготівля 314 тис. м3 дров.

Продовжуються поставки дров в східні та південні прифронтові райони. Великий осяг палива передається нашим військовим. Ситуація в українській енергетиці дуже напружена. Не можна виключати найгірші сценарії. Але дровами країна забезпечена. Лісівники цього року доклали максимум зусиль, щоб українці були з теплом, – додав голова.

Нагадаємо, раніше “Файне місто” писало про те, як жителям Тернопільщини можна закупитися дровами. Також ми дізналися ціни.

Більше: “Куплю дрова недорого”: скільки на Тернопільщині коштує кубометр

Читайте також: В Україні запустили платформу для купівлі дров онлайн: як зробити замовлення

Exit mobile version