Тернопільська “Пташка” отримала орден “За мужність” III ступеня

Фото:телеграм-канал Катерини Поліщук

За мужність і самовіддані дії, які були виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Президент України Володимир Зеленський відзначив високою державною нагородою орденом “За мужність” Катерину Поліщук. Про це пише “Файне місто”.

Нагадаємо, що дівчина з травня перебувала в російському полоні. 21-річна Катерина Поліщук вчилась у Тернопільському мистецькому фаховому коледжі. Випустилась з відділення співу у 2020 році. У коледжі її впізнали, коли на початку травня захисник Маріуполя виклав у соцмережі відео, на якому дівчина зі зброєю, у підземеллі “Азовсталі”, співає патріотичну пісню.

“Нагороду я присвячую моїм полеглим побратимам, які навчили мене мужності. Багато емоцій про цю нагороду, але… я вдячна і наполегливо працюватиму далі.  Поважаю та всім серцем підтримую нашого Президента, і переглянула про нього думку з початком повномасштабного вторгнення. Це справжній лідер та керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу, проте шлях до перемоги стрімкий і наполегливий. Дякую йому. Це надлюдська відповідальність та титанічна праця. Критикувати і поливати брудом можуть лише люди, які близько не уявляють масштаби його відповідальності і не спроможні відповісти навіть за себе та свої дії. Це лідер, а не «лідер». Бо він попереду, а не за спинами. Це моя позиція і мені чхати хто що про неї думає. Вона становилась 24 лютого 2022 року та залишається непохитною. В цих очах втома, вдячність, мужність і вірність. Він зробив свій вибір. І я пишаюсь жити і боротись з ним. Хто б що не казав”, – висловлюється Катерина Поліщук у соцмережах.

Читайте також: Як добратись до пункту обігріву в комендантську годину – пояснив міський голова Тернополя

Exit mobile version