Як добратись до пункту обігріву в комендантську годину – пояснив міський голова Тернополя

Фото з відкритих джерел

Через аварійні відключення світла багато домівок в Тернопільській області не обігріваються. Тому, було прийнято рішення організувати пункти обігріву. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Тернополя Сергія Надала.

Нагадаємо, що у Тернополі встановили цілодобові пункти обігріву, один з яких вже розгорнутий на базі Центру дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка на просп. Злуки, 45.

Також у Тернополі запрацювала Інтерактивна карта «Пунктів обігріву». Нагадаємо, на мапу нанесені 14 локацій, з них 8 – «Пункти незламності» та 6 – пункти обігріву «Тепле місто».

Сергій Надал пояснив глядачам в прямому ефірі “Файного міста”, як добратись до пункту обігріву в комендантську годину:

“Комендантську годину ніхто не відміняв. Але якщо буде критична потреба, якщо на певних вулицях довший період не буде світла та тепла, і люди мають бажання попасти в пункт обігріву чи пункт незламності, то навіть якщо вас зустрінуть по дорозі правоохоронні органи, ви, маючи при собі документи, можете пояснити, що ви проживаєте, в такому-то будинку, там вже більше 12-ти годин немає тепла і світла, я прямую до пункту обігріву, який знаходиться за такою-то адресою, правоохоронці про це повідомлені.”

Також міський голова Тернополя додав, що в кожному пункті обігріву та незламності цілодобово разом із працівниками чергують і працівники поліції, і вони будуть ставитись з розумінням до тих людей, які йдуть у пункт обігріву.

Читайте також: Хочуть дозволити вбивати безпритульних тварин: зоозахисники вимагають не приймати “живодерський” законопроєкт

Exit mobile version