Для тернополян розробили мобільний додаток е-Тернопіль

Сьогодні, 1 грудня відбулася презентація нового цифрового сервісу, який стане помічником для жителів та гостей громади – мобільного додатку «е-Тернопіль». Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

«e-Тернопіль» – це мобільний застосунок для тернополян та жителів громади, де зосереджені міські сервіси. У першому релізі доступний такий функціонал:

Додаток доступний для завантаження на операційні системі Android та на iOS.

«Незважаючи на воєнний стан в Україні ми все ж таки продовжуємо працювати над розвитком електронних сервісів у місті. Відкритість даних, їх оприлюднення, створення нових платформ, максимальне переведення усіх послуг, які надає міська рада в онлайн – це один із пріоритетів нашого розвитку, – відзначає міський голова Сергій Надал. – Звичайно, що війна внесла свої корективи і не всі послуги ми можемо замовляти та оплачувати. Однак зусилля сьогодення спрямовані в напрямку безпеки і відповідно ці електронні сервіси також мають як безпековий, так і інформативний характер для жителів Тернопільської громади. Функції застосунку будуть постійно оновлюватися».

Читайте також: Де отримати медичну допомогу, якщо не вдається викликати “швидку”: адреси

Exit mobile version