У Тернополі розробили інтерактивну карту закладів торгівлі, що працюють без світла

Для зручності тернополян та гостей міста доступна мапа закладів торгівлі, які працюють без світла. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

На цій інтерактивній карті зібрано актуальну інформацію про місця продажу продуктів, ліків та інших товарів в умовах відсутності електропостачання.

Карта вміщує у себе інформацію про графік роботи, типи товарів та контакти закладів сфери послуг: продуктових магазинів,  супермаркетів, аптек, закладів харчування,

На разі, на мапі позначено 54 об’єкти, зокрема, з них – 42 магазини, 2 супермаркети, 1 гіпермаркет та 9 закладів громадського харчування, які працюють на альтернативному електропостачанні. Карта буде постійно оновлюватись.

“Звертаємось з проханням допомогти поповнити карту новими локаціями. Так, якщо ви маєте  інформацію щодо закладів, які працюють на генераторах, прохання надсилати назву, адресу та контактні дані власників/адміністраторів з метою уточнювання таких даних на електронну адресу: presamr@gmail.com“, – пише Тернопільська міська рада.

Нагадаємо, що у Тернополі тепер працює Інтерактивна карта «Пунктів обігріву».

Читайте також: На Тернопільщині змінили порядок погодинних вимкнень електроенергії

Exit mobile version