На Тернопільщині змінили порядок погодинних вимкнень електроенергії

Фото з мережі інтернет

ВАТ «Тернопільобленерго» продовжує застосовувати стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії. 1 грудня змінили порядок вимкнення груп. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Тернопільобленерго”.

Групи споживачів, які були сформовані відповідно до Графіка погодинних вимкнень залишаються незмінні, змінюється лише час обмеження електропостачання.

Відповідно до розробленого стабілізаційного графіка вимкнення електропостачання всім групам споживачів відбуватиметься двічі на добу в режимі 4 через 8 годин. 

  “Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК “Укренерго” лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України”, – пояснює “Тернопільобленерго”.

У ВАТ “Тернопільобленерго” наголошують, що графік буде діяти, якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни. В іншому випадку енергетики змушені будуть використати аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.

Читайте також: У Тернополі пограбували магазин на масиві “Східний” (Фото)

Exit mobile version