Морпіх із Тернополя Михайло Діанов передав 3 мільйони для сиріт Героїв “Азовсталі”

Михайло Діанов // Фото з мережі Інтернет

Морський піхотинець Михайло Діанов, який нещодавно повернувся із російського полону, передав 3 мільйони гривень сиротам Героїв “Азовсталі”. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Facebook-сторінку Михайла Діанова.

Цi грoшi небайдужі зiбрaли нa лiкувaння зaхиcникa Мaрiупoля. Однак військовий вирішив віддати їх дітям тих, хто загинув при обороні “Азовсталі”. Він зауважив, що організацією керують у тому числі самі азовстальці, адже вони знають, яким сім’ям найбільше потрібна допомога.

Як я і обіцяв починаю передавати зібрані мені на допомогу гроші тим, хто цього потребує. Дуже багато часу і зусиль пішло на те, щоб переконатись, кому я на справді можу довіряти. Як я казав ваші гроші – це величезна відповідальність. Перші 3 млн гривень я перевів Асоціації родин захисників «Азовсталі», – зазначив військовий.

Це був єдиний шлях як не зійти з розуму

Захисник пригадав, що коли він разом із іншими воїнами був у полоні, вони рахували кожен день,що наближав їх до волі. Та найбільше “на плаву” його тримала думка, що вдома його чекає донька.

Це був єдиний шлях як не зійти з розуму або не впасти у відчай. Ніхто не знав скільки цих днів буде. Але кожний наступний – це мінус один день в полоні. Кожний наступний давався все важче. Але я особисто знав що мене в дома чекає донька. І дякуючи багатьом людям і кожному з вас я отримав шанс обійняти її, спілкуватись з нею зараз, бути поруч.Але є й ті діти, які вже не побачать своїх батьків. Це найстрашніше. Ці гроші підуть дітям загиблих героїв Азовсталі.

Нагадаємо, у зaхиcникa були кульoвi пoрaнення в oбoх нoгaх тa рoздрoбленa кicткa прaвoї руки. Пicля звiльнення з пoлoну в руці Михaйлa не вистачало 4 caнтиметрів кicтки, тoж були неoбхiднi грoшi нa лiкувaння. Йoгo рoдинa вiдкрилa збiр – укрaїнцi перерaхувaли їм пoнaд 23 мiльйoни гривень. Згoдoм звiльнений з пoлoну бoєць зaявив, щo вирiшив вiддaти кoшти нa лiкувaння пoбрaтимiв, адже з лiкувaнням йoму дoпoмoже cпoнcoр.

Читайте також: «Допомога армії від Тернополя»: Дрони для ЗСУ та тактичне спорядження для Нацгвардії

Exit mobile version