На Тернопільщині відновили ремонти мостів на найдовшій трасі України

На найдовшій трасі країни М-30 Стрий – Ізварине, що пролягає через Тернопільщину, відновили ремонтні роботи. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Службу автомобільних доріг у Тернопільській області.

На ділянці у межах міста Бережани працює дорожня техніка. Проводиться капітальний ремонт відрізка, до якого входять 2 мости, для забезпечення безперебійного та безпечного руху трасою.

Служба автомобільних доріг повідомляє, що на першому мосту планують антикорозійне покриття, шпаклювання під проїзною частиною та розчищення підмостового русла.

На другому, дорожники замінять 2 балки, влаштують монолітну прогонову будову, нанесуть гідроізоляцію, укладуть 2 шари покриття з асфальтобетону, встановлять перильне і металеве бар’єрне огородження.

Також у Бережанах завершать верхній шар покриття там, де відповідні роботи торік не закінчили.

“Просимо водіїв звернути увагу на дорожні знаки, встановлені на ремонтованій ділянці. Рух транспорту відбувається у реверсному режимі,” – повідомляє САД Тернопільської області.

Нагадуємо, що дорога М-30 Стрий – Ізварине має міжнародне значення та з’єднує західні області зі східними. Торік у 8 областях стартував масштабний ремонт новоствореного автошляху, щоб забезпечити зручний та швидкий транспортний коридор від Львівської області до Донецької.

“В умовах майже повного блокування портів України, товарообіг із союзними державами забезпечує виживання вітчизняної економіки. Він відбувається саме завдяки дорогам. Завершення ремонтних робіт на ділянках М-30 у областях допоможе збільшити пропускну здатність дороги та частково розвантажити трасу М-06 Київ – Чоп,” – підкреслює служба у себе на фейсбук-сторінці.

Читайте також: У Тернополі презентувли соціальний автомобіль

Exit mobile version