У Тернополі презентували соціальний автомобіль

9 листопада відбулась презентація соціального автомобіля. Його придбали для потреб мобільної бригади Тернополя у рамках ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді». Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

В офіційному врученні на події взяли участь міський голова Сергій Надал, голова Львівського регіонального офісу ЮНІСЕФ Нінке Воппен, керівниця програм у західних областях Людмила Паламар та виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

“Ми пишаємось, що Тернопіль є учасником проєкту «Громада, дружня до дітей та молоді», адже підтримка молодого покоління є одним із пріоритетів роботи нашого міста. Це власне та філософія, яку впроваджує і ЮНІСЕФ, і Тернопільська міська рада. Щороку ми намагаємось створювати нові цікаві проєкти для дітей та молоді. Окрім того, велика увага приділяється роботі з дітьми, які позбавлені батьківського піклування чи проживають у сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах. якую за співпрацю нашим партнерам з Дитячого Фонду ООН та Асоціації міст України за сприяння у розвитку громади у рамках ініціативи, також працівникам ювенальної превенції й патрульної поліції, усім, хто бере участь у наданні необхідної допомоги з метою протидії насильства у сім’ях” – зауважує Тернопільський міський голова Сергій Надал.

Також міський голова Тернополя доповнив, що цей автомобіль працюватиме для тих дітей, яким необхідна допомога з метою запобіганню протидії домашнього насильства. 

Окрім того, транспорт також буде залучатись для волонтерських потреб, у тому числі й внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у Тернополі.

Читайте також: У Тернополі відбудеться серія онлайн-воркшопів від Фонду ООН

Exit mobile version