П’яного водія вантажівки зловили на Тернопільщині (Фото)

У Тернопільській області правоохоронці зловили п’яного водія вантажівки. Чоловік перешкоджав руху спецтранспорту і намагався їхати в колоні, що заборонено Правилами дорожнього руху. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Подія сталася сьогодні, 8 листопада, близько 7-ї години ранку. На стаціонарному посту інспектори помітили водія вантажівки DAF, який не надав перевагу в русі транспортним засобам, що рухалися у супроводі спецтранспорту та спробував здійснити рух в колоні.

Патрульні зупинили автомобіль та, спілкуючись з водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер, на що той погодився. Результат огляду виявився позитивним. Прилад зафіксував 0.39 проміле алкоголю в крові громадянина.

Патрульні склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 3 ст. 122 (Ненадання переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями) КУпАП.

Читайте також: Житель Тернопільщини знайшов брата мертвим, а дружина – свого чоловіка 

Exit mobile version