Житель Тернопільщини знайшов брата мертвим, а дружина – свого чоловіка

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщині знайшли 2 людей мертвими за добу. Родичі повідомили про це правоохоронцям. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільської області.

Тіла знайшли у суботу, 5 листопада. Перше повідомлення надійшло близько 8.30 години. Чоловік виявив тіло брата в ямі, призначеній для водопроводу.

За словами родича, вони прокладали в будинок водовідведення. В хаті вирили яму для труби. Саме біля неї стояло ліжко загиблого. Брат припускає, що чоловік, ймовірно, впав у неї вночі й не зміг вилізти.

За попередньою інформацією судово-медичного експерта, смерть 43-річного чоловіка настала в результаті механічної асфікції, – зазначили у поліції.

Ще один нещасний випадок трапився на Кременеччині. Про нього в чергову частину поліції повідомив лікар бригади екстреної медичної допомоги.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що тіло чоловіка виявила дружина. Вона викликала медиків, але ті констатували смерть. За попередньою інформацією, загиблий ремонтував автомобіль і під час цих робіт транспорт зірвався з домкрата та придавив його, – додали правоохоронці.

Обидва факти слідчі внесли в ЄРДР згідно зі статтею 115 ККУ з позначкою “нещасний випадок”.

Нагадаємо, житель Чортківщини знайшов тіло невідомого чоловіка, яке пролежало на землі з літа. Поліція намагається встановити, хто він.

Більше: На Тернопільщині знайшли тіло чоловіка, який загинув влітку

Exit mobile version