Поліція ганялась за чоловіком по Тернопільській області (Відео)

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У середу, 2 листопада, поліцейські ганялися за водієм під час комендантської години. Порушник намагався втекти і пробував ховатися по вуличках одного з сіл Тернопільщини. В результаті правоохоронці зловили чоловіка та з’ясували причину втечі. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільської області.

Патрулюючи на автодорозі М-19 Доманове — Тереблече, інспектори помітили автомобіль ВАЗ, який перебував на вулиці під час комендантської години. Побачивши поліцейський автомобіль, водій різко з’їхав з автодороги та спробував сховатися на вулицях села Мшанець.

Інспектори розпочали переслідування ймовірного правопорушника. Водій на неодноразові вимоги про зупинку не реагував і продовжував тікатиЗа лічені хвилини патрульні зупини утікача.

Поспілкувавшись з водієм, інспектори виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.20 проміле алкоголю в крові водія, – повідомили у поліції.

Інспектори склали на громадянина протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) та за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу) КУпАП. Надалі, долю нетверезого водія, який намагався втекти, вирішуватиме суд.

Читайте також: Чоловік “замінував” два готелі на Тернопільщині (ФОТО)

Exit mobile version