Чоловік “замінував” два готелі на Тернопільщині (ФОТО)

Фото з мережі інтернет

Правоохоронці встановили особу «анонімного терориста», який 21 жовтня повідомив на лінію “102” про встановлення «вибухових пристроїв» у двох готелях Кременця. Про це пише “Файне місто” з посиланням на прес-службу УСБУ в Тернопільській області.

За результатами обстеження приміщень та прилеглих територій на предмет наявності вибухонебезпечних предметів оперативники з’ясували, що повідомлення про мінування неправдиве.

Здійснивши комплексні пошукові заходи, розшуківці швидко встановили особу «мінера». Ним виявився 25-річний житель Тернопільського району, який для введення правоохоронців у оману під час повідомлення про «замінування» скористався мобільним телефоном своєї знайомої.

Правоохолонці перевіряють зловмисника на предмет співпраці з представниками країни агресора. Силовики кажуть, що така умисно-підривна діяльність під час війни могла завдати значної шкоди, відволікаючи правоохоронців від протидії реальним і потенційним загрозам.


Заходи із викриття протиправної діяльності здійснювали співробітники СБУ та Національної поліції за процесуального керівництва прокуратури.

Читайте також: Тернопільщина втратила Героя: у вічну путь відійшов Віктор Костів

Фото прес-служба УСБУ Тернопільської області
Exit mobile version