Без води будуть 9 житлових районів Тернополя: готуйте запаси

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У ніч з 1 на 2 листопада у 9 мікрорайонах Тернополя та довколишніх селах припинять водопостачання. Комунальники проводитимуть ремонтні роботи на водопровідній насосній станції. Про це пише “Файне місто” з посиланням на КП “Тернопільводоканал”.

Так, води не буде з 00:00 год. до 07:00 год. 2 листопада у житлових районах «Сонячний», «Аляска», «Північний», «Східний», «Канада», «Дружба», «Кутківці», «Пронятин», «Березовиця», а також довколишніх селах.

З водою будуть мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк». На вулицях Клінічна, Михайла Коцюбинського, Підгородня, Текстильна, Поліська (промислова зона), просп. Злуки, 1-25 (непарний бік) можливі перебої у водопостачанні.

Із пониженим тиском вода подаватиметься у помешкання на вулицях: Бродівська, Дениса Лукіяновича, Андрія Малишка, Омеляна Польового, Оболоня, Софії Стадникової, Чернівецька, тобто, може бути відсутньою на верхніх поверхах багатоповерхівок.

Тернополянам рекомендують завчасно зробити необхідні запаси води. Наголошуємо, у перші години після запуску системи може спостерігатися короткочасне локальне погіршення якості води та пониження тиску.

Читайте також: Зима буде надважкою: як українцям не опинитися у темряві і холоді (Інфографіка)

Exit mobile version