Брати Савчуки з Тернопільщини захищають Україну на фронті (Фото)

Двоє братів Віталій та Назарій Савчуки захищають Україну від окупантів. Місцеве самоврядування з їхньої малої Батьківщини віддячило їхнім батькам за таких мужній синів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Заліщицьку міську раду.

Брати родом з села Новосілка Заліщицької громади. Вони разом виросли, вивчились і пішли воювати з ворогом ще з 2014 року. З 2014 року і по сьогоднішній хлопці сміливо стоять на варті нашого мирного життя.

Сьогодні, 13 жовтня, міський голова Іван Дрозд, заступник міського голови Олеся Кирилюк, отець Вадим та староста села Уляна Томчук зустрілися з батьками хлопців, щоб подякувати їм за гідне виховання синів. Віталій та Назарій своєю нелегкою службою, хоробрістю та мужністю примножують славу поколінь-захисників нашої Батьківщини та підтримують авторитет Збройних Сил України.

Важко навіть уявити, що переживає мамине серце, коли дві кровинки щодня протягом восьми років стоять за крок від смерті. Однак, ми щиро віримо, що кожен син і донька повернуться до своєї родини та будуть жити в мирній та квітучій Україні, – зазначили у мерії.

Читайте також: Військовому Тарасу Паляниці присудили премію Верховної Ради України

Exit mobile version