Військовому Тарасу Паляниці присудили премію Верховної Ради України

Фото: мережа Інтернет

Військовий з Тернопільщини Тарас Паляниця отримає премію Верховної Ради України. Гроші йому виплатять за внесок у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування. Про це пише “Файне місто” з посиланням на постанову голови Верховної Ради Руслана Стефанчука.

Присудити у 2022 році Премію Верховної Ради України за внесок молоді у розвиток парламентаризму, місцевого самоврядування ПАЛЯНИЦІ Тарасу Михайловичу – сержанту, депутату Почаївської міської ради (Кременецький район Тернопільської області), заступнику начальника управління – начальнику відділу патронатної служби управління комунікацій та функціонального забезпечення діяльності Тернопільської обласної ради виконавчого апарату Тернопільської обласної ради, – йдеться у документі.

Згідно поставнови, 10 осіб отримають відповідну премію, серед яких і Тарас Паляниця. У цивільному житті він був начальник відділу патронатної служби Тернопільської обласної ради, а нині – командир стрілецького відділення 35-го окремого стрілецького батальйону сержант. 

Читайте також: Захисників з Тернополя нагородять відзнаками: хто у списку

Exit mobile version