“Укрпошта” випустить нові марки, присвячені ЗСУ

“Укрпошта” до Дня захисників і захисниць України, що відзначають 14 жовтня, випустить нові марки. Серед них буде і марка з “Привидом Києва”. Про це пише “Файне місто” з посиланням на гендиректора “Укрпошти” Ігоря Смілянського

У новій серії “Збройні Сили України” будуть марки, присвячені Сухопутним військам, ВМС, ТРО, ССО, Десантно-штурмовим військам. Також буде марка із зображенням “Привида Києва” на честь Повітряних Сил ЗСУ. 

В наступних випусках будуть й ГУР, Зв’язківці, Медики та інші. А в цьому, першому, випуску автор марок Антон Хрупін з командою доклали максимум зусиль, щоб гідно відзначити наших героїв.

Звісно, деталі запуску поки не розголошуємо, але всі марки, листівки та конверти, які теж мають благодійний компонент, можна буде придбати онлайн та у наших відділеннях. Буде світло чи не буде, а такі марки точно будуть. Як і крутий мерч. Тож стежте за новинами і гарного вам дня, – додав Ігор Смілянський.

Марки можна буде придбати онлайн та у відділеннях поштового оператора.

Нагадаємо, 23 вересня у Тернополі погасили марки і конверти поштовим штемпелем «Файне місто Тернопіль». Дійство відбулося з нагоди 150-тої річниці від Дня народження видатної української оперної співачки Соломії Крушельницької. 

Більше: У Тернополі погасили марки та конверти до 150-ї річниці від Дня народження Соломії Крушельницької (Фото)

Фото: Ігор Смілянський
Exit mobile version