Тернопільська “Пташка” розповіла, чим займеться після російського полону (відео)

Катерина "Пташка" Поліщук // Фото: instagram.com

Звільнена з російського полону парамедик з “Азовсталі” Катерина “Пташка” Поліщук вперше записала відео і розповіла про свої подальші плани. Про це пише “Файне місто” з посиланням на її сторінку в Instagram.

Дівчина у сторіз наголосила, що потребує сил на відновлення.

Всім привіт, я повернулась! Але повернулась я не зовсім, адже частина мого серця залишилася там в російському полоні, бо там українські воїни досі знаходяться в цьому пеклі. Тому наше основне завдання — далі боротися за кожного українського воїна, – розповіла медик.

Дівчина наголосила, що буде продовжувати боротьбу за Україну і її військових.

Зовсім трішки. Я відновлюся і ми продовжуватимемо боротьбу, звільнятимемо українські землі від цієї мокшанської напасті й звільнятимемо українських військових. Це першочергово. Це мій обов’язок і моє завдання. Я вважаю, що це обов’язок кожного громадянина — боротися і не зупинятися. І бути сильним. Всім дякую. Слава Україні, – додала “Пташка”.

Нагадаємо, 21-річна волонтерка “Пташка” стала відомою завдяки відео, на яких вона співала та підіймала настрій захисникам Маріуполя у перервах між боями. Юна захисниця навчалася у Тернополі, є акторкою народного драма­тичного театру-студії, поетесою, викона­вицею класичних арій і патріотичної кла­сики.

Поліщук була на “Азовсталі” у Маріуполі, у травні вона потрапила у полон разом з захисниками міста та іншими медиками. 22 вересня “Пташка” повернулася додому разом з 214 захисниками.

Читайте також:

Exit mobile version