Тернополянка представить Україну на конкурсі “Місіс Всесвіт” – 2022 (Фото)

Тетяна Чубак// Фото з мережі Інтернет

Цьогоріч у конкурсі “Місіс Всесвіт” візьме участь тернополянка, почесна консулка Угорщини Тетяна Чубак. Жінка перемогла у національному відборі торік, однак через проблеми із візою вона не змогла представити Україну у 2021-ому, пише “Файне місто“.

Тетяна – мама трьох діток, Президентка Благодійного фонду “Подоляни”, а від початку війни – активно займається волонтерством: збирає допомогу для бійців ЗСУ на передову.

Для мене надзвичайно приємно і відповідально представляти Україну на конкурсі красивих, чарівних, розумних і успішних жінок з усього світу “Місіс Світу”. Особливо зараз, коли вкотре необхідно привернути увагу міжнародної спільноти до подій в Україні, – поділилася Тетяна Чубак.

Зараз переможниця вже готується до участі у міжнародному конкурсі. Її команда представила один із нарядів, який тернополянка покаже світові. Це національний костюм із борщівською вишивкою, відомою не лише у нашій країні, але й далеко за її межами.

Україна вже виграла Євробачення-2022, а наші захисники щодня перемагають росіян, піднімаючи український стяг над новими й новими визволеними містами. Чекаємо ще однієї перемоги від нашої землячки.

Читайте також: «Купи собачку»: шахраї у Тернополі розгортають ще одну схему обману

Exit mobile version