У Тернополі оновлюють таблички про рух громадського транспорту (Фото)

Оновлена табличка руху громадського транспорту // Фото: ТМР

На зупинках тернопільського громадського транспорту оновлюють трафарети про рух тролейбусів і автобусів. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як пояснюють у мерії, наразі замінюють значну кількість розкладів руху через оновлення інформації про рух громадського транспорту на зупинках.

З метою оновлення інформації, з діючих розкладів руху проведено вибірку інтервалів руху всіх автобусних маршрутів в різні часові терміни. Додатково проводиться вибірка початку та закінчення роботи кожного із маршрутів на кожній зупинці.
Опрацьовується також вибірка кожної відправки усіх автобусів (коли інтервал перевищує 20 хв) по кожній зупинці, а також проводиться розробка оновленого макету карти маршрутів громадського транспорту з врахуванням змінених назв вулиць, – зазначають у міськраді.

Начальник управління транспортних мереж та зв’язку Олег Вітрук пояснив “Файному місту”, що першочергово інформацію оновлюватимуть на віддалених зупинках з незначною кількістю транспорту. Це повязано з тим, що звідти людям складніше дістатися до центру чи інших точок міста, тоді як з людніших зупинок можна легко доїхати у потрібну локацію. Наприклад, з центру можна поїхати однією маршруткою, а згодом пересісти на інший транспорт, адже термін дії квитка – 30 хвилин.

Станом на 8 вересня оновлена інформація уже розміщена на 9 зупинках громадського транспорту:

Заміна табличок триває.

Нагадаємо, зупинки громадського транспорту у Тернополі обладнані відповідними трафаретами з назвою зупинки, номером маршруту, відомостями про режим роботи транспорту (час початку та закінчення руху на маршруті, інтервал руху протягом доби або час відправлення, в разі якщо інтервал більший 20-ти хв). Загалом у місті налічується 229 зупинок громадського транспорту загального користування.

Читайте також: Тернопільські військові на фронті отримали посилки від рідних (Фото)

Exit mobile version