Тернопільські військові на фронті отримали посилки від рідних (Фото)

Допомога військовим // Фото: ТМР

На Дніпропетровському та Донецькому напрямках військові отримали посилки від рідних. Пакунки відправили з центру «Допомога армії від Тернополя». Крім цього, бійцям доставили 500 комплектів військової форми, амуніцію, засоби гігієни, маскувальні сітки та інше спорядження. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Дякую центру «Допомога армії від Тернополя», який працює на базі управління соціальної політики міської ради, меншканцям громади, волонтерам, водіям, котрі відважно доставляють вантаж нашим захисникам, – наголосив міський голова Сергій Надал.

У мерії додають, разом з вантажем для тернопільських військових у «гарячі» точки відправили й мобільну стоматологію. У ній лікарі-волонтери з міської стоматологічної поліклініки безкоштовно лікуватимуть тернопільських захисників.

Нагадаємо, це уже друга поїздка наших медиків на передову. Під час першої серпневої поїздки лікарі-волонтери впродовж п’яти днів надали безкоштовну стоматологічну допомогу 100 тернопільським військовим завдяки мобільній стоматології.

Читайте також: У Тернополі демонтують 13 кіосків

Допомога військовим
Фото: ТМР
Exit mobile version