Воював за Україну з 2014-го: на Донеччині загинув Ігор Боцій з Тернопільщини

Вічна пам'ять Ігорю Боцію // Фотоколаж: Файне місто

На війні загинув боєць “Правого сектору” Ігор Боцій з Тернопільщини. Вже завтра, 7 вересня, його тіло зустрічатимуть у ріднім краю. Про це пише “Файне місто” з посиланням на сільського голову Великих Гаїв Олега Кохмана.

Ігор Боцій жив у селі Великі Гаї, що неподалік Тернополя. Він був бійцем другого окремого батальйону Добровольчого українського корпусу “Правий сектор”. Мав прізвисько “Друг Девольт”.

Життя 57-річного військового обірвалося 3 вересня. Він загинув біля Бахмуту на Донеччині.

Друг Девольт, Боцій Ігор Семенович. Завжди врівноважений, спокійний і ефективний. Один із тих, хто влився в оборону країни ще в 2014 і в 2022 був в першому ешелоні добровольців.
Небагатослівний в житті, друг Девольт, навряд чи хотів би щоб ми впадали зараз в зайві сентименти, хоча втрата для нашого підрозділу дуже вагома і болюча. Висловлюємо співчуття дружині і близьким Ігора, з обіцянкою довести боротьбу до нашої перемоги, – йдеться у повідомленні “Правого сектору”.

Ігоря згадують як доброго чоловіка. Він поліг із великою гідністю й славою за Україну.

Він був люблячим, ніжним, турботливим і відданим чоловіком нашої красуні Оксани. Гідним до наслідування батьком їхнього сина. Успішний бізнесмен із Тернополя, який ще у 2014 році був у числі перших добровольців, що стали на оборону нашої України, а із початком великої війни з Московією одразу зголосився до війська.
Цієї суботи прийшла його черга…
Один із синів нашоі України, що не вагаючись пішов боротися з дикою московською ордою й поліг із великою гідністю й славою за нашу Матір-Україну!
Цей подвиг неосяжний і величний!, – пише Ігор Ходак.

Прощання з Героєм відбудеться завтра, 7 вересеня:

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати. Розділяємо біль скорботи разом з вами. Вічна слава і пам’ять загиблому військовому!

Читайте також: “Пішла з життя людина прекрасної душі”: на Херсонщині загинув Віктор Чорноокий з Тернопільщини

Ігор Боцій
Фото надав Олег Кохман
Exit mobile version