“Пішла з життя людина прекрасної душі”: на Херсонщині загинув Віктор Чорноокий з Тернопільщини

Вічна пам'ять Віктору Чорноокому! // Фотоколаж: Файне місто

Знову сумна новина з фронту сколихнула Тернопільщину. У запеклому бою на Півдні України загинув Віктор Чорноокий з Кременецького району. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Шумська Вадима Боярського.

Віктор Чорноокий народився 12 лютого 1975 року в селі Тилявка. Його знали як завжди усміхненого чоловіка, який мав відповіді на всі питання. У нього була власна життєва позиція і він чітко її дотримувався, ніколи не стояв в стороні від проблем. Віктор – патріот та приклад справжнього Героя!

Тому Віктор не залишився осторонь, коли розпочалась повномасштабна війна, і пішов боронити Україну від російських окупантів. Він був сержантом, командував бойовою машиною командного відділення гірсько-штурмового взводу.

Життя мужнього воїна обірвалося 29 серпня у запеклих боях за українську землю. Віктор загинув внаслідок бойового зіткнення під час наступальних дій під Нововознесенське-Миролюбівка Херсонської області.

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль непоправної втрати.
Щирі співчуття близьким та рідним загиблого. Розділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі, – йдеться у повідомленні міського голови Шумська.

Про дату зустрічі тіла загиблого Героя та чин поховання повідомлять додатково. Слідкуйте за фейсбук-сторінками органів місцевого самоврядування.

Читайте також: У Чорткові попрощалися з полеглими на Херсонщині військовими (Фото) 

Віктор Чорноокий
Фото надав Вадим Боярський
Exit mobile version