У Чорткові попрощалися з полеглими на Херсонщині військовими (Фото)

Фото: Чортківська міська рада

Сьогодні, 5 вересня, у Чорткові на Тернопільщині зустріли тіла двоє Героїв, які полягли на Херсонщині. Місцеві жителі зі сльозами на очах та на колінах віддали шану Андрію Балику та Богдану Стрілецькому. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Чортківську міську раду.

По обіді на подвір’ї Собору верховних Апостолів Петра і Павла відбулася молитва за загиблими військовими. Схиливши голову, у тихій молитві та вдячності за боротьбу за Україну стояли десятки людей.

Андрія Балика проведуть в останню путь завтра, 6 вересня. О 12 годині у Церкві Святого рівноапостольного князя Володимира Великого розпочнеться чин похорону.

Чин похорону Богдана Стрілецького відбудеться теж завтра, 6 вересня, о 12 годині у селі Шульганівка Нагірянської громади.

Нагадаємо, Андрій загинув 31 серпня о 12:30 годині під час виконання бойового завдання на Херсонщині внаслідок артилерійського обстрілу росіянами. Воїну було всього 34 роки. У Героя залишилась дружина та донечка

Більше: Війна забрала життя молодого воїна Андрія Балика з Чорткова

Життя Богдана обірвалося 29 серпня під час наступальних дій ЗСУ поблизу населеного пункту Нововознесенське Херсонської області.

Андрій Балик і Богдан Стрілецький
Фото: Чортківська міська рада

Вічна пам’ять і слава Героя! Щирі співчуття рідним!

Читайте також: Без батька залишився 8-річний синочок: на Тернопільщині попрощались із Героєм Ігорем Рожуком (Фото)

Exit mobile version