Війна – не перешкода коханню: у Тернополі одружилися військовослужбовці (Фото)

Фото: Тернопільський ДРАЦС

Попри війну закохані українці продовжують поєднувати свої серця. Зокрема, реєструють шлюб правоохоронці, військові, рятувальники тощо. Так, у Тернополі на весільний рушничок стали ще кілька пар військовослужбовців. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільський ДРАЦС.

Кожна наречена по-своєму гарно прибралася до такого особливого дня у житті. Одні у пишних весільніх сукнях, другі одягли традційні вишиті сукенки з українським орнаментом, а треті з відданістю присязі та Україні гордо крокують у військовій формі та фаті.

Наречені-військовослужбовці також не зраджують принципам і з мужністю одягають свою форму. Так і сталося з парами, які нещодавно у Тернополі офіційно стали чоловіками і дружинами, відданими своїм коханим половинкам.

Війна – не перешкода коханню. Перемоги й мирного неба вам, молодята, щасливих років спільного подружнього життя у вільній Україні! Слава Україні!
Низький уклін та безмежна вдячність нашим захисникам та захисницям, які захищають рідну землю. Ви – наші герої! Ви – гордість України! Героям Слава! – йдеться у повідомленні ДРАЦСу.

До слова, від початку війни в Україні зареєстрували шлюб понад 100 тисяч пар. Про це повідомляє Міністерство юстиції.

Найбільше станом на початок липня одружилися на Дніпропетровщині – понад 13 025 пар. Також серед лідерів за кількістю зареєстрованих шлюбів — м. Київ (9 749), Одеська область (7 699), Львівська (6 181) та Київська (6 025) області.

Нагадаємо, “Файне місто” писало про романтичні освідчення у коханні і незабутні патріотичні весілля у Тернополі. Кожна пара – унікальна:

Фото: Тернопільський ДРАЦС
Фото: Тернопільський ДРАЦС
Exit mobile version