“Пес Патрон” вже у Тернополі: у місті вже продають нову поштову марку (Фото/Відео)

Поштові марки «Пес Патрон» // Фото: Файне місто

Від сьогодні, 1 вересня, в обіг вводять шосту “військову” марку, яку присвятили псу-саперу Патрону. Це перша марка, покупці якої автоматично долучаються до благодійності – 64 гривні з продажу кожного листа (8 марок) передадуть на потреби українських саперів та допомогу тваринам. Про це пише “Файне місто” з посиланням на “Укрпошту“.

Продається марка листами по 8 штук за 248 грн (64 грн – на благодійність). Окрім самих марок, випущено конверти та листівки. Компанія планує зібрати понад 1 млн євро від продажу поштових марок із легендарним псом-розмінувальником для придбання машини механізованого розмінування на дистанційному управлінні та допомогу притулкам для тварин. Автором поштового випуску став дизайнер-ілюстратор Олександр Нікітюк, учасник конкурсу Укрпошти на кращий дизайн поштової марки «Доброго вечора, ми з України!».

Також до поштового випуску випустили мерч: футболки, худі, магніти, значки, рюкзак для взуття, наліпки та горнятко із зображенням пса Патрона. Всю продукцію можна придбати і в онлайн-магазинах, і у поштових відділеннях.

Тираж маркового аркуша із 8 марок становить 1 млн примірників, тобто загалом випущено 8 млн марок. На покупку є обмеження. Так, у відділеннях “Укрпошти” та онлайн можна придбати не більше 5 маркових листів, 5 листівок, 5 художніх конвертів, а також лише у відділеннях – до двох конвертів “Перший день” в одному замовленні.

Сьогодні також відбулося спецпогашення марок у містах України, зокрема і в Тернополі. Переглянути запис прямої трансляції можете нижче.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України у Тернополі стартував продаж марок “Вільні, Незламні, Непереможні”. До блоку увійшла марка з українським воїном та 6 ілюстрацій, які показують останні 6 місяців великої 8-річної війни українського народу з окупантами.

Більше: У Тернополі продають марки “Вільні, Незламні, Непереможні” (Відео)

Поштові марки «Пес Патрон» // Фото: Файне місто
Exit mobile version