У Тернополі викрили нарколабораторію (Фото)

Нарколабораторія у Тернополі// Фото: Нацполіція

Злочинна група у Тернополі нелегально виготовляла накотичні речовини. Організатора та 4-ох учасників нарколабораторії затримали, їм повідомили про підозру. Про це пише “Файне місто” з посиланням на департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За даними слідства, організував “бізнес” 30-річний житель Тернополя. Він залучив 4-ох спільників. Гараж та кімнату у квартирі обладнали під лабораторію, де виготовляли амфетамін та “альфа – PVP”. “Інгредієнти” зловмисники отримували через пошту. З продажі наркотиків ділки мали щомісяця до 300 000 гривень “прибутку”.

Учора, 24 серпня, поліцейські за підтримки спецпризначенців КОРД затримали організатора та одного з учасників наркоугруповання та провели обшуки за місцями проживання фігурантів та у двох нарколабораторіях. Вилучили наркотичні та психотропні речовини, обладнання для виготовлення наркотиків, «записники з рецептами». 
Усім учасникам угруповання поліцейські повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Підозрюваним може загрожувати покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна, – повідомили у Нацполіції Тернопільщини.

Слідство триває за процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури.

Читайте також: Мільйони гривень гребли на здоров’ї жителів Тернопільщини: поліція викрила банду наркоторговців (Фото) 

Exit mobile version