Мільйони гривень гребли на здоров’ї жителів Тернопільщини: поліція викрила банду наркоторговців (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині через телеграм-канали та Інтернет-магазини продавали наркотики. Правоохоронці підозрюють 2-ох організаторів та 8-ох учасників. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію.

Незаконний бізнес викрили початку квітня цього року. За даними слідства, “бізнес” разом зі своєю співмешканкою організував житель Хмельниччини. Чоловік створив два інтренет-магазини через які продавав заборонений товар. Спочатку займався протиправним лише з подругою, але згодом розширив діяльність: створив ще два віртуальні магазини та залучив до роботи загалом 16 чоловіків та жінок.

На “бізнесмена” працювали 7 гуртових розповсюджувачів наркотиків та маркетолог, а також 8 “закладників”, які не були членами злочинної організації. Клієнтами були жителі Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Івано-Франківської областей. Серед асортименту продавців були фактично всі види заборонених речовин.

Оперативники провели одночасно 20 санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів, а також в їхніх автомобілях. Було виявлено та вилучено наркотиків на понад мільйон гривень, а також 600 тисяч гривень та 2 000 американських доларів готівкою.
У ході досудового розслідування було встановлено, що шість з половиною мільйонів гривень, отриманих від обігу наркотиків та психотропів, «відмивалися» через банківські операції та частково використовувались для продовження злочинної діяльності, яку у час війни наркоторговці активізували, – зазначають у поліції.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Йдуть “вовки в овечій шкірі”: учасників хресної ходи УПЦ МП жителі Тернопільщини не пускають до Почаєва (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини
Фото: Нацполіція Тернопільщини
Exit mobile version