Неповнолітній водій “під кайфом” скоїв ДТП у Тернополі

16-річний водій сів за кермо, вчинив ДТП та втік з місця події. Коли його зловили інспектори, то виявилося, що хлопець був під наркотичним сп’янінням. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Як зазначили правоохоронці, автопригода сталася днями у Тернополі. Потерпілий розповів, водій автомобіля Mazda пошкодив його автівку та втік. Згодом порушника знайшли на вулиці Сонячній.

Охоронці порядку встановили особу власника автомобіля, зв’язалися з водієм та повідомили йому про вчинене правопорушення.
Водієм виявився 16-річний юнак. Поспілкувавшись із останнім, патрульні виявили в нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. Інспектори повідомили про подію батьків та запропонували хлопцю проїхати до найближчого медичного закладу, щоб пройти освідування на стан сп’яніння, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, – зазначили у патрульній поліції.

У вівторок, 23 серпня, стали відомі результати медичного висновку. На основі цього інспектори склали на юнака протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Читайте також: Жителі Тернопільщини віддали майже 300 000 гривень за неіснуючі авто 

Фото: патрульна поліція Тернопільщини
Exit mobile version