Чи зросли ціни на квитки на автобуси: що кажуть жителі Тернопільщини

Центральний автовокзал Тернополя// Фото: Файне місто

В Україні майже пів року триває війна. За цей час ціни зросли чи не на ввесь спектр послуг, зокрема і на автобусні квитки. Яка ситуація станом на 11 серпня у Тернопільській області – далі у матеріалі “Файного міста”.

Проїзд подорожчав. У Кременецькому напрямку квитки подорожчали на 25 гривень. Раніше у касі коштував 23-24 гривні, а зараз – 53 гривні, – каже жителька Тернопільщини.

Але все ж останнім часом суттєвих змін немає. Ціни залишились на тому рівні, на якому їх встановили навесні.

У порівнянні з минулим місяцем квитки не подорожчали. Я їду до Ланівців за 89 гривень. До війни платила 60 гривень за проїзд. Якби було менше, було б добре. Їжджу до Тернополя кожного місяця, тому підвищення цін відчуваю, – каже Ольга.

Жінка додала, вона помітила 2 подорожчання квитків. Загалом ціна зросла зі 120 гривень до 160 гривень.

Також пасажири скаржаться на нестачу автобусів. Одні їздять за зміненим графіком, тоді як інші зовсім відмінили свій рейс.

Так, квитки подорожчали. Їжджу у Кременецький район, ціни зросли на 30 гривень. На Шумський напрямок часом не вистачає автобусів, деякі взагалі анулювали, – зазначив Петро.

Ознайомитися з актуальними цінами та рейсами з Тернополя можна на онлайн-таблі автовокзалу за посиланням.

Читайте також: Місця для відпочинку, спортмайданчики та меморіал вшанування Героїв: як змінять Старий парк у Тернополі (Фото)

Exit mobile version