Заробляв 100 000 гривень за ніч: на Львівщині чоловіки крали пальне з нафтопроводу (Фото)

У Львівській області викрили трьох чоловіків, які крали пальне з нафтопроводу. Зловмисники розмістили резервуар у лісі, а вночі забирали крадене пальне. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Львівщини

За даними слідства, незаконну оборудку організував 19-річний житель Самбірського району. До злочинної схеми він залучив двох своїх спільників. 

На «справу» виходили, як правило, вночі. Підозрювані врізались до нафтопроводу та встановили резервуари у лісосмузі. Після наповнення резервуара дизпаливо переливали у пластикові бочки та перевозили мікроавтобусом до місця свого приживання. За один «вихід» могли викрасти до 2 тонн дизельного палива. Вартість його – 100 тис. грн. 

Вночі з 6 на 7 серпня поліцейські затримали одного з фігурантів під час чергової крадіжки пального з нафтопроводу. Чоловік встиг наповнити резервуар двома тоннами дизпалива.

Сьогодні, 8 серпня, затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Після проведення процесуальних заходів вирішуватиметься питання про повідомлення підозри і його спільникам.

Читайте також: Майже 100 000 гривень віддали жителі Тернопільщини шахраям

Фото: прес-служба НП Львівської області
Фото: прес-служба НП Львівської області
Exit mobile version