Троє людей загинули, ще троє – травмовані: на Тернопільщині сталась жахлива ДТП (Фото)

Фото: Національна поліція

Смертельна ДТП сталась у суботу, 6 серпня. Близько 13 години на дорозі поблизу села Озерна не розминулось два автомобілі. Водії обох автівок загинули на місці, один із пасажирів – помер у лікарні. Про деталі страшної аварії повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

За попередніми даними, водій автомобіля «SEAT», рухаючись в напрямку Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автівкою «Ford Focus». Внаслідок ДТП на місці події загинули водії обох транспортних засобів: 46-річний житель одного із районів Тернопільщини та 38-річний мешканець Львова. Ще один потерпілий – пасажир «SEAT» помер в лікарні, – йдеться у дописі.

Також у результаті жахливого зіткнення троє пасажирів отримали травми різного ступеню тяжкості. Серед них 7-річний хлопчик, що був у автомобілі «Ford Focus».

Наразі правоохоронці встановлюють обставини автопригоди. Вирішується питання про внесення даного факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Вбила і ховала тіло у ванній: у сусідній із Тернопільщиною області викрили вбивство 4-місячної давності (Фото)

Exit mobile version