У Тернополі чоловік з ножем бігав за батьком

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі на вулиці Протасевича сталась сімейна сварка. Син з ножем бігав за батьком і погрожував йому. Це збентежило сусідів, тому вони викликали поліцію, пише “Файне місто”.

Як зазначили у патрульній поліції Тернопільщини, інспектори Дмитро Петрик та Артем Якимович прибули за вказаною адресою і зустрілися з заявником, який показав їм потрібну квартиру.

Батько ймовірного правопорушника попросив допомогти йому довезти сина до медичного закладу для лікування психічних розладів. У квартирі поліцейські виявили агресивного чоловіка. Він стояв на балконі, тримав у руках ніж та погрожував самогубством.

Застосувавши фізичну силу, патрульні швидко забрали у чоловіка ніж, завели його до кімнати та надягли на громадянина кайданки, щоб він не завдав шкоди собі чи оточуючим.
Патрульні викликали на місце події карету швидкої та допомогли лікарям доставити чоловіка до лікарні, – зазначили правоохоронці.

До слова, у Тернополі на залізничному вокзалі побили чоловіка. Поліцейські знайшли підозрюваного та помістили в ізолятор.

Більше: У центрі Тернополя віддубасили чоловіка (Фото) 

Інспектори Дмитро Петрик та Артем Якимович
Фото: патрульна поліція Тернопільщини
Exit mobile version