У центрі Тернополя віддубасили чоловіка (Фото)

Місце злочину// Фото: Нацполіція Тернопільщини

У Тернополі на залізничному вокзалі побили чоловіка. Поліцейські знайшли підозрюваного та помістили в ізолятор. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Спочатку правоохоронцям лікарі повідомили про те, що до них з травмою голови та обличчя звернувся 34-річний тернополянин. Зі слів чоловіка, на нього напав невідомий, побив та відібрав мобільний телефон.

З’ясувалося, чоловік близько 22 години повертався додому і на зупинці громадського транспорту біля залізничного вокзалу очікував маршрутку. До нього підбіг незнайомець, вдарив в обличчя та витягнув з кишені мобільний телефон. Потерпілому вдалося наздогнати зловмисника, проте той ще більше побив його та втік.

У ході оперативних заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу нападника та його місцеперебування. Причетним до злочину виявився неодноразово судимий 35-річний житель Ужгорода, який наразі мешкає у Тернополі.
Мобільний телефон потерпілого він встиг продати на ринку, поліцейські встановлюють особу покупця, – зазначають у поліції.

Наразі вирішується питання про оголошення мешканцю Закарпаття підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, спрямований на заволодіння майном, вчинений в умовах воєнного стану)  та обрання запобіжного заходу. За скоєне йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Читайте також:

Підозрюваний закарпатець
Фото: Нацполіція Тернопільщини
Exit mobile version