У Підгаєцькій громаді – Дні жалоби: прощаються з військовими Володимиром Нанинцем та Олегом Марковичем (Фото)

Підгаєцька громада на Тернопільщині сьогодні, 21 липня, у потрійній скорботі. У місті зустрічають тіла військових Володимира Нанинця та Олега Марковича, а поблизу у селі Старе місто ховають Андрія Асадова. У громаді оголосили триденну жалобу. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Підгаєцьку міську раду.

Так, сьогодні жителі міста на колінах та з глибоким смутном зустріли загиблих Володимира Нанинця та Олега Марковича. Життя чоловіків обірвалися внаслідок ракетного удару у Часовому Яру.

По обіді люди створили “живий коридор” з в’їзду Підгайці до центру – зустрічали тіло воїна Олега Марковича. Тим часом загиблого Володимира Нанинця востаннє провели до рідної оселі у селі Вага.

Парастас за Олегом відбудеться сьогодні, 21 липня, о 19:00 год. Похорон буде завтра о 10:00. Тіло загиблого воїна перевезуть у УГКУ Св. Миколая, село Новосілка, там і поховають.

Парастас за Володимиром відбудеться також сьогодні, але о 20:00 год. Похорон – завтра о 13:00 год.

Аби вшанувати пам’ять загиблих військовослужбовців у Підгаєцькій громаді оголосили 21-23 липня Днями жалоби. На знак скорботи за загиблими воїнами мерія просить приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Нагадаємо, сьогодні у Підгайцях в останню путь проводжали бійця Андрія Асадова. Поховали молодика у селі Старе місто.

Більше: Назавжди 24: у Підгайцях прощаються з бойовим медиком Андрієм Асадовим (Фото)

Exit mobile version