Назавжди 24: у Підгайцях прощаються з бойовим медиком Андрієм Асадовим (Фото)

Сьогодні, 20 липня, Підгаєцька громада на Тернопільщині у скорботі. В місті зустріли загиблого військового медика Андрія Асадова. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Підгаєцьку міську раду.

Андрій народився 15 березня 1998. Жив у селі Старе Місто. Молодик не зміг залишатися осторонь, коли росіяни окуповують українські території, тому пішов на захист України. Його життя обірвалося поблизу населеного пункту Спірне Бахмутського району на Донеччині. Андрій до останнього подиху виявляв стійкість та мужність при виконанні свого громадянського обов’язку.

Сьогодні, 20 липня, тіло захисника привезли до рідної домівки. Підгаєччина у скорботі за загиблим бойовим медиком, прекрасним щирим хлопцем та справжнім патріотом. Зустріти і віддати шану Герою прийшли десятки людей. Кожен мовчки подякував Андрію за оборону, неосяжний подвиг та тихі ночі. Про це “Файному місту” розповів очевидець Богдан.

Коли буде похорон

Панахида за бойовим медиком відбудеться сьогодні о 19:00 год в УГКЦ Всіх Святих Українського Народу в Підгайцях. Завтра, 21 липня, о 12:00 год. захисника поховають.

Також у Підгаєцькій громаді оголосили триденну жалобу. 20, 21 та 22 липня на знак скорботи за Андрієм Асадовим мерія просить приспустити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким з приводу непоправної втрати. Розділяємо сум і скорботу разом з вами. Вічна пам’ять і слава Герою! Щиро дякуємо за оборону України ціною власного життя!

Нагадаємо, на Тернопільщині сьогодні прощаються із ще двома захисниками – Василем Недільським та Володимиром Сошиком.

Більше: Поховають у Раю і Гиновичах: на війні загинули бійці з Тернопільщини 

Фото: Підгаєцька міська рада
Exit mobile version