Біля Бахмута загинув військовий Сергій Погар з Тернопільщини

Фотоколаж: Файне місто

У боротьбі із російськими окупантами загинув військовий Сергій Погар з Тернопільщини. Про це пише “Файне місто” з посиланням на сільського голову Байковецької громади Андрія Кулика.

Сергій жив у селі Чернелів-Руський. Він не залишився осторонь того, як окупанти нещадно вбивають українців та намагаються захопити землі, тому пішов на захист Батьківщини. Життя бійця обірвалося біля Бахмута на Донеччині. Йому було всього 29 років…

У громаді про Сергія відгукуються позитивно. Він був чоловіком, який любив життя і будував сміливі плани.

Добрий, роботящий, турботливий і дбайливий. На завжди у нашій пам’яті Сергій залишиться світлою та чуйною людиною, справжнім Героєм. Висловлюємо щирі співчуття батькам, рідним, друзям та побратимам загиблого. Вічна пам’ять… Царство Небесне…Не пробачимо! Не забудемо! – йдеться у повідомленні сільського голови Байковецької громади.

Вічна слава і пам’ять бійцю. Дякуємо тобі, Герою, за неоціненний подвиг, тихі ночі та дні, боротьбу за Україну. Спочивай у Царстві Небесному!

Нагадаємо, Тернопільщина вже кілька днів поспіль у скорботі. З фронту надходять звістки про загибель понад десятка земляків-військових. Більше:

Сергій Погар
Фото: Андрій Кулик
Exit mobile version