Військовий Ярослав Мудрий з Тернопільщини загинув у Часовому Яру на Донеччині (Фото)

Тернопільщина з великим горем оплакує Героїв, які загинули 9 липня 2022 року у місті Часів Яр на Донеччині. Серед них – Ярослав Мудрий з села Почапинці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Фейсбук-сторінку Підгороднянської ОТГ.

Ярослав закінчив міліцейський ліцей у Львові, працював і проживав у Тернополі в органах внутрішніх справ. Служити пішов за контрактом, був головним сержантом стрілецького взводу. У червні йому виповнилося 50 років. Загинув військовий разом з багатьма побратимами у Часовому Яру.

Траурна процесія з тілом загиблого прибуде в громаду сьогодні, 14 липня, о 14:00 годині. Мешканців громади просять вшанувати Героя, долучившись до зустрічі «живим коридором». Його формуватимуть об 13:50 годині, починаючи від нижньої зупинки в селі Підгородне, відтак через Почапинці до церкви Св. Онуфрія. Звідти траурна процесія вирушить до батьківського будинку загиблого.

Поховають Героя на кладовищі в селі Почапинці, де проживає його мати і рідний брат. Про годину, коли відбудеться панахида і чин похорону, буде повідомлено додатково.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття сім’ї та рідним загиблого Ярослава. Розділяємо гіркий біль від непоправної втрати. Вічна слава і пам’ять захиснику!

До слова, у Часовому Яру загинули чимало військових з Тернопільщини. У громадах, звідки родом бійці, оголосили жалобні дні. Більше:

Exit mobile version