Тернопільська початкова школа №4 працюватиме як заклад ясла-садок №32

Фото: мережа Інтернет

Тернопільська початкова школа №4, що розташована на вул. Бригадній у мікрорайоні Кутківці, буде працювати як Тернопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №32. Таке рішення прийняли сьогодні,11 липня, на засіданні позачергової сесії міської ради, пише “Файне місто”.

Як зазначають у мерії, діти, що навчаються у початковій школі №4, будуть переведені у ЗОШ №25, яка від сьогодні називається академічний ліцей «Генезис».

Наголосимо, що змінюється лише юридичне підпорядкування школи і діти початкових класів продовжать своє навчання у початковій школі №4 до тих пір, допоки не завершиться будівництво ЗОШ №25, – додають у тернопільській міській раді.

Згідно Статутом, Тернопільський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №32 буде розрахований на 160 місць і сім вікових груп. Наповнюваність груп дітьми становить:

Щодо режиму роботи, то заклад працюватиме за п’ятиденним робочим тижнем протягом 12 годин. Вихідні дні: субота, неділя, святкові та неробочі дні впродовж календарного року.

До слова, на сьогоднішній сесії міськради прийняли рішення щодо перейменування 13 вцлиць, парку та теплоходу в Тернополі.

Більше: У Тернополі перейменували парк “Топільче” і 13 вулиць (Відео)

Exit mobile version