Понад 2000 людей отримали повістки на Тернопільщині за 2 тижні

Фото ілюстративне

На Тернопільщині працюють 29 спецгруп, які виявляють незареєстрованих осіб, ВПО та ухилянтів від мобілізації. Так, за 2 тижні роботи повістки роздали понад 2000 людям. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Майже за два тижні роботи патрульні групи перевірили документи у 5700 осіб. За результатами відпрацювання виявлено 1025 внутрішньо-переміщених осіб, котрі не стали на військовий облік та 642 особи, котрі перебувають на території нашої області без реєстрації. Також за цей період вручено повістки 2558 особам, котрі підлягають мобілізації, – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Особливу увагу патрулі приділятимуть незаконній роботі розважальних закладів та нічних клубів у період комендантської години, виявленні хуліганів, які порушують комендантську годину, та осіб, які вчиняють домашнє насилля.

Нагадаємо, на Тернопільщині працюють спецгрупи, які перевіряють документи у всіх жителів області. До їх складу входять поліцейські, представники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, військової служби правопорядку.

Більше: На Тернопільщині у людей перевірятимуть документи

Exit mobile version