У Тернополі ремонтують дороги на 11 адресах: коли повноцінно відновлять рух транспорту

Ремонт доріг// Фото ілюстративне// Джерело: Файне місто

У Тернополі триває поточний ремонт доріг. Станом на 24 червня у місті приводять до ладу асфальт на 11 адресах. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

Відсьогодні роботи з асфальтування виконуватимутья на вулицях:

З 20 червня ремонтують дороги на перетині вулиць Татарська-Глибока. Для безпечного проведення робіт рух транспортних засобів тут тимчасово перекрито.

Впродовж чотирьох днів працівники підрядної організації ТзОВ «Техно-Буд-Центр» провели фрезерування 1300 м2 дорожнього полотна та демонтаж більше 200 м.п. бордюрів.

Як пояснили в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, через систематичне просідання грунту на даному перехресті, тут, ймовірно, є проблеми з водовідведенням, зливовою каналізацією та водопроводом. Тому уже сьогодні, 24 червня, на об’єкті розпочнуться роботи з ремонту колодязів каналізаційної мережі, дощеприймальних та оглядових колодязів.

При сприятливих погодних умовах ремонтні роботи на перетині вулиць Татарська-Глибока заплановано завершити до 18 липня.

До слова, окрім зазначеного транспортного вузла, поточний ремонт дорожнього покриття цього тижня проводився також за адресами:

У попередні дні за даними адресами були проведено нарізання дорожніх карт.

Цього ж дня підрядники здійснюватимуть в’язання металевої та композитної арматури каркасу монолітної розподільчої плити в рамках виконання ремонту підходів автомобільного моста через р. Серет на вулиці Андрея Шептицького.

Читайте також: Чоловік з гранатою роз’їжджав вулицями Тернополя

Exit mobile version