Шахраї ошукали жителя Тернопільщини, який купував авто для ЗСУ

Фото: мережа Інтернет

Жителя Тернопільщини ошукали на понад 280 тисяч гривень. Чоловік купував авто для ЗСУ, а натомість потрапив на гачок аферистів. Про це пише “Файне місто” із посиланням на поліцію Тернопільщини.

За допомогою до співробітників Кременецького відділу поліції звернувся 57-річний житель Тернопільської області. Він повідомив, що в одній із соціальних мереж знайшов оголошення щодо продажу автомобіля. Машину з-за кордону мали пригнати посередники. Він почав спілкуватися із «продавцем» і повідомив, що автівка потрібна для роботи у зоні ведення бойових дій

Співрозмовник запропонував зробити хорошу знижку на позашляховик, на що потерпілий погодився й перерахував шахраю кількома платежами понад 280 000 гривень. Після цього «продавець» перестав виходити на зв’язок.

За даним фактом дізнавачі відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 4 ст. 190 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до восьми років. Поліцейські вживають заходів, аби встановити осіб, причетних до злочину, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці радять ставитись з обережністю до оголошень із низькими цінами й в жодному разі не здійснювати передоплат. У разі шахрайських дій негайно звертайтесь до поліції за номером 102. Для оперативного надання допомоги від працівників Департаменту кіберполіції Національної поліції України звертайтесь за номером 0 (800)50-51-70.

Читайте також: У Тернополі вбили чоловіка: кого підозрює поліція? (Фото)

Exit mobile version