Чоловік з гранатою роз’їжджав вулицями Тернополя

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У Тернополі патрульні виявили чоловіка з гранатою у барсетці. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Подія сталася на вулиці Лозовецька Правоохоронці зупинили водія авто для перевірки документів. Під час цього стало відомо, що це 29-річний місцевий житель. На даний час чоловік ніде не зареєстрований. Спілкуючись з поліцейськими він зізнався, що в барсетці має гранату.

На місце події оперативний працівник Тернопільського райуправління поліції викликав слідчо-оперативну групу. За словами підозрюваного, небезпечний предмет він знайшов кілька днів тому на вулиці. Підібрав та носив весь час із собою, – йдеться у повідомленні поліції.

За словами експертів, при попередньому огляді граната 83 УЗРГМ-2 583 має всі ознаки бойової і при неправильному використанні могла здетонувати. Вибуховий пристрій передали на експертизу в НДКЦ.

Тернополянина затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому інкримінують ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Триває слідство.

Читайте також: При собі нелегальна зброя і набої: в Тернополі зупинили авто з п’яними чоловіками (Фото)

Exit mobile version