Побив сусідів до смерті: на Тернопільщині засудили чоловіка

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

Жителя Підволочиської громади засудили до 7 років позбавлення волі за вбивство 2 сусідів. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

Вироком Підволочиського районного суду до 7 років позбавлення волі засуджено мешканця Підволочиської громади Тернопільського району за вбивство з необережності та нанесення тілесних ушкоджень, що спричинили смерть (ч. 1 ст. 119, ч. 2 ст. 121 КК України).
Незважаючи на те, що обвинувачений заперечував причетність до скоєного, на підставі зібраних доказів прокурор довів у суді його вину у інкримінованих злочинах, – зазначають у прокуратурі.

За даними слідства, 22 вересня 2020 року житель села Галущинці розпивав алкоголь разом з сусідами в будинку одного з них. Під час “відпочинку” цей чоловік розпочав бійку. Він штовхнув одного з потерпілих і той вдарився скронею об бильце дивана та отримав травму голови. Іншого потерпілого обвинувачений вдарив обрізком металевої труби, що спричинило закриту черепно-мозкова травму, яка надалі також призвела до смерті.

Згодом родичі виявили непритомними своїх брата і дядька. Їх відвезли до лікарні. Проте врятувати чоловіків не вдалося.

Відтак обвинувачений проведе 7 років за ґратами. Вирок ще не набрав законної сили.

До слова, у Шумській громаді засудили водія, що у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП на службовому автомобілі батька і залишив потерпілу без допомоги. Він 3 роки відбуватиме покарання у в’язниці.

Більше: На поліцейському авто збив дівчину і втік: на Тернопільщині засудили водія

Exit mobile version