На поліцейському авто збив дівчину і втік: на Тернопільщині засудили водія

Фото ілюстративне// Світлина з мережі Інтернет

На Тернопільщині засудили водія, що у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП на службовому автомобілі батька і залишив потерпілу без допомоги. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

Прокурор довів у суді, що 24 серпня 2020 року п’яний житель Шумської громади сів за поліцейське авто батька та скоїв ДТП. Згідно даних розслідування, водій наїхав на дівчину-пішохода на узбіччі дороги біля села Бриків і втік, залишивши її без допомоги. В результаті потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості й після аварії перебувала в небезпечному для життя стані.

Жителя Шумщини судили за ч. 1 ст. 289, ч. 1 ст. 286 та ч. 1 ст. 135 КК України. Він 3 роки відбуватиме покарання у в’язниці.

Вироком суду обвинуваченого засуджено до 3 років позбавлення волі з позбавленням на 3 роки права керувати транспортними засобами. Прокурор просив призначити покарання у виді позбавлення волі строком на 4 роки, – йдеться у повідомленні.

У прокуратурі зазначають ,що вирок ще не набрав законної сили.

До слова, у Тернополі відбудеться суд над місцевим жителем, який виправдовував російську агресію і пропагував війну. Затриманому загрожує обмеженням волі на строк до 3 років або позбавленням волі на той самий строк, з конфіскацією майна або без. 

Більше: У Тернополі судитимуть проросійського пропагандиста

Exit mobile version