Коли відновлять рух транспорту по вулиці Замонастирська у Тернополі?

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У Тернополі триває ремонт дороги на вулиці Замонастирська. Там перекритий рух транспорту. Через це міські автобуси №12, що їздили цією трасою, змінили маршрут. Про це повідомляє “Файне місто”.

Зазначимо, для проведення ремонтних робіт рух Замонастирською, від вулиці  Стецька до Гайової, перекрили ще 26 травня. Станом на 8 червня ремонт активно триває.

Працівники підрядної організації спільно з працівниками  КП «Тернопільводоканал» вже готують ділянку до асфальтування. Попередньо змінили старі труби на нові пластикові. Встановили спеціальні кільця. Наступні кроки – засипання спеціальними сумішами та асфальтування.

Робітники обіцяють, що наприкінці тижня покладуть новий асфальт, а з наступного – планують відновити рух транспорту вулицею.

Нагадаємо, в Тернополі зараз капітальний ремонт доріг заборонений. Та поточна реконструкція триває у кількох районах. Спочатку відновлять основні магістралі, згодом – менші дороги.

До слова, у Тернополі змінили порядок перевезення пасажирів громадського транспорту. Так, ціни за проїзд у маршрутках та тролейбусах не піднімали, але скоротили одиниці транспорту. 

Більше: Ціни не підніматимуть, але зміни є: як у Тернополі курсуватимуть маршрутки і тролейбуси

Автор: Сніжана Заверуха

Exit mobile version